Bruidsfotografie

Bruiloft

Werkwijze
Ik werk graag zo onopvallend mogelijk tijdens jullie bruiloft. Ik zal bijvoorbeeld ook nooit vragen of jullie opnieuw willen poseren voor een foto. Spontane foto’s zijn altijd de leukste en zeggen veel meer over jullie.

Graag leg ik het hele verhaal van jullie bruiloft vast. s’Ochtends begin ik bijvoorbeeld met het fotograferen van het aankleden, de make-up en het doen van de haren. Dit is een mooi moment om vast te leggen. Niet alleen heb je er waarschijnlijk veel tijd en moeite in gestoken om er op je best uit te zien, maar levert dit vaak ook erg mooie foto’s op.

De fotoshoots worden vaak ingepland voordat de bruiloft daadwerkelijk begint en vlak na het diner. Dit zijn vaak de ideale momenten om weer een beetje tot rust te komen en even samen te zijn, je doet namelijk erg veel indrukken op voor en tijdens de bruiloft. Ook het natuurlijke licht is dan optimaal.
Ik wil jullie zo min mogelijk poseren en jullie zo fotograferen als jullie zijn. Ik ben geen fotograaf die werkt met eigen attributen (bijv. ballonnen), maar als jullie dit leuk vinden dan is dat geen enkel probleem.

Wat krijgen jullie?
Na 6 uur fotograferen krijgen jullie minstens 250 van de beste foto’s bewerkt op kleur en contrast.Deze foto’s worden op een mooie handgemaakte usb stick gezet en in een handgemaakt doosje naar jullie thuis adres toegestuurd.

Duurt jullie bruiloft langer dan 6 uur of is er een gaaf feest gepland kunnen jullie mij natuurlijk ook langer boeken! Van zelf sprekend krijgen jullie dan ook meer foto’s. voor 8 uur fotografie krijgen jullie minimaal 300 foto’s en voor 10 uur 350.

Opties
Willen jullie een boek of meerdere boeken hebben of deze misschien zelf maken met losse foto’s? Ik kan foto’s af laten drukken in iedere gewenste grootte. Of dit nou kleine losse foto’s zijn van 10×15 cm of afdrukken van meer dan een meter.